crescatoriaadisigabi
1291 poze   47208 vizite

I American Giant Homer

Standard de Perfectionare

Prefaţă. Acest standard este un ghid pentru a evalua caracteristicile specifice, precum şi a calităţii totale, compozit al gigantului Homer. Un amator poate concentra bine atenţia asupra unei caracteristici unice, cum ar fi cute gât, capacul din spate sau cap atunci când o pasăre a judeca valoarea individuală pentru programul de creştere lui. un judecător arată, totuşi, trebuie să se concentreze atenţia asupra păsărilor totală compozit eficiente de toate facilitatile de păsări individuale. Mai mult, judecătorul trebuie să arate rang apoi o clasa de păsări printr-o comparaţie atentă a compozitelor lor diferite de calitate. Acest standard atribuie valori punct la caracteristicile specifice pentru a ajuta judecătorul în estimarea importanţa punctelor forte şi a punctelor slabe individuale în compararea şi clasificarea unei clase de păsări. O aplicare corectă a acestor valori punctul elimină necesitatea reale pentru o listă de descalificare simple.

Este recomandat ca fiecare judecător arată menţine acest standard scrise, precum şi o copie a schitei standardului 3-vedere în faţa lui ca un ghid de referinţă şi în judecarea. El ar trebui să lase nici o îndoială în mintea expozanti că el face tot posibilul pentru a înţelege şi a aplica standardul oficial în luarea deciziilor sale.

TIP. Termenul "tip" se referă de obicei la combinaţia de conformaţie pasăre, staţie, şi profilul. Este clar ilustrate în schiţa de trei vedere ideal. În ceea ce priveşte punctele de spectacol, este de tip recunoscute si recompensate în cadrul caracteristicile structurale specifice din standard. Unul ar trebui să se refere la schiţa de trei vedere ideal ca aceasta se referă la toate elementele în standardul scrise.

Dimensiune. păsări de succes show va afişa frecvent variaţii moderată în mărime, cu o gamă de la 10 "la 11" în înălţime, de la 91 / 2 "la 101 / 2", în lungime, iar de la 5 "la 6" peste fundurile aripa. Preocuparea pentru excelenţă în tip ar trebui să ia preferenţial faţă de preocupare pentru dimensiunea singur. Cu toate acestea, excesiv de mari sau excesiv de păsări mici sunt ambele destul de nedorite.

GREUTATE. O pasăre de calitate superioară în stare bună spectacol va avea o bază solidă distinct simt în mână. Lejeritatea şi fertilitate sunt calităţi nedorite şi va fi penalizată. Greutatea ideala a unui penis este de 35 grame cu o serie de 30 - 40 uncii. greutatea ideala a unui găină este de 33 uncii cu o serie de 28 - 38 uncii. Păsări între aceste limite vor fi judecaţi a fi egal cu una de alta în dimensiune. Păsări care sunt în afara acestui standard va avea puncte deduse în consecinţă, în punctul de alocaţii care urmează. (Revizuită 6/1/96)

HEAD. (15 puncte) Şeful profil crescând treptat şi fără probleme de la vârful ciocului la deasupra ochiului, apoi coborând într-o linie neîntreruptă la gât. craniu de top care nu prezintă planeitate. Vedere de sus - Rezultate lăţimea bună între ochi, îngustarea lin spre nuiele. Nici un semn de esofag sau de blocare de mai sus nuiele. Neprezentare unghiului, în rezumat. Tot capul trebuie să exprime puterea cu nici un semn de slăbiciune sau de subţirime.

Ochii. (5 puncte) Sharp şi exprimarea clară vigilenţă. Rubin rosu sau culoare portocalie cu preferat Ruby Red. ochii Pietriş, pal sau cracked un defect grav. un taur sau ochi solid este admisibilă în albii sau stropilor de apă. Ambii ochi de aceeasi culoare. ochi perla false acceptabile în maro şi khakis.

EYE CERES. (2 puncte) de marime medie, ordonat, neted şi chiar. Poate varia de la întuneric sau prune de culoare la păsări colorate de culoare roz, în carne şi albi şi stropilor de alb.

Cioc. (5 puncte) de lungime medie, furnica robust drepte. Ambele mandibule de rezistenţă aproape egale şi substanţă. Setaţi lin in fata cu nici un contur rupt. Nici un semn de mandibulele căscat sau trecut. Poate varia în culori de la întuneric la păsări colorate, la chihlimbar la verificările rosu, la carnea de culoare preferată în alb şi admisă în stropilor de alb.

Împletitură de nuiele. (2 puncte) de marime medie, neted în textura şi fără asprime. Trebuie să se potrivească cu uşurinţă între cap şi cioc. Gratuit de creşteri warty la baza de mandibule mai mici.

Gâtului. (5 puncte) Stout, de lungime medie. Îngustează treptat şi fără probleme de la cap la umeri. Nr semne de cutele gât sau esofag.

BODY STRUCTURI. Un total de 36 de puncte este alocat componente strâns legate de organismul inclusiv corp, piept, spate şi chila. Aceasta păstrează un accent puternic pe natura utilitatea rasei. În acelaşi timp, lotizari substanţiale punctul de rafinamente în ochi, cioc, picioare, cap, culoare şi model afirma statutul de creştere a Homers Giant ca o rasa expoziţie cu un echilibru plăcut de putere si frumusete.

Organism. (16 puncte) scurt, larg, adanc si puternic construit. Organismul ca întreg prezintă un uşor conică, aspect cuneiform, care este în mod clar simţit în mână. Târtiţă este bine umplut şi conice şi fără wideness şi planeitatea care provoacă cozile la nivel.

INAPOI. (5 puncte) plat şi drepte, cu umeri largi conic la un rest bine umplute. Formează o linie cu coada efectuate la aproximativ un unghi de douăsprezece grade sub orizontală.

San. (10 de puncte), proeminentă, în sens larg (5 "6" în patul aripa). Adanc si bine rotunjite. Rezultate dincolo şi sub aripa fundurile.

Chila. (5 puncte) Deep, dreaptă şi extins şi în partea posterioară. Rocker în formă de vedere laterală, curbare uşor spre aerisire, dar menţinerea adâncime bun la spate pentru a asigura o crupă bine umplute. Ei bine acoperite cu carne solid, musculos.

Aripi. (10 puncte), în proporţii corespunzătoare pentru lungimea corpului. Proeminent şi puternic prin umeri la fundurile, montarea îndeaproape pentru a organismului, având în vedere fata. zboruri odihnindu-se pe coada cu două vârfuri ating aripa sau aproape aşa. Nu trebuie să fie zece (10) primare în fiecare aripă. Dacă mai mult de zece (10) primare, acest defect trebuie să poarte aceeaşi pondere ca având mai puţin de 10. converteste Wing ar trebui să acopere partea posterioară uşor şi bine. Primare puternică în web şi pană. scut întregi de aripa echipat cu buna, strâns, strâns suprapuse feathering. Nici o tendinţă pentru sfaturi aripa să scadă sub coadă sau să treacă peste crupă. Primare şi secundare ferm şi agăţându-se suprapuneau. Nici tendinţa de a bufete. (Revizuită 6/1/96)

Coada. (5 puncte) Doisprezece pene bine fixată cu web puternice şi pană. Se extinde la un fan plin cu pene ferm suprapus şi agăţându-se reciproc cu nici un semn de divizare. Efectuată bine închis cu pene suprapuse pentru a da aspectul de ceva mai mult de o pană în lăţime. Pe scurt, nu au fost prelungite peste un centimetru dincolo de sfaturi de zboruri. efectuate la aproximativ un unghi de douăsprezece grade sub orizontală şi în linie dreaptă cu partea din spate. Se potriveşte cu uşurinţă într-o pernă de coada complet de mai sus şi mai jos.

Picioare şi de picioare. (5 puncte) Picioare de lungime medie si bine stabilite în afară într-o poziţie uşor îndoit. grosime puternic în aparenţă denotă de os. Coapse completă şi musculare. Shanks şi picioare, fără pene. Degetele de la picioare puternice si drepte, fără chingi necorespunzătoare. Nu trebuie să fie patru (4) degetele de la picioare separate, individuale pe fiecare picior, în mod clar reprezentate pe standardul actual. Toate degetele de la picioare trebuie să fie uniforme şi corect proportionat si complet cu unghia. Toe unghiile de culoare uniformă corespunzătoare celei a talonului. (Revizuită 6/1/96)

SHOW condiţie. (10 puncte) de sunet, sănătoase şi de alertă cu penaj buna si a terminat pe tot parcursul. Nr pene murdar, picioare sau unghiile deget de la picior. Calm şi echilibrat în cuşca spectacol. Mânere şi deţine gară fără salbaticie. Nu este excesiv de grăsime sau subţiri. Păsări cu diformităţi ar trebui să fie tăiat în acord cu standardul de mai sus. păsările bolnave trebuie să fie eliminate din concurs şi de contactul cu alte păsări.

Culoare şi model. Toate păsările colorate sunt considerate ca fiind transportă zece (10) puncte plutitoare, care se taie la latitudinea judecătorului pentru defecte de culoare sau un model în cadrul unei clase de culoare dat. Aceste zece puncte plutitoare sunt în plus faţă de 100 de puncte de bază stabilită în standard. Calitatea de culoare si model este luată în considerare în judecarea dincolo de cele mai bune oferte speciale de culoare. A se vedea, clasificări standard de culoare. Mismarked şi miscolored păsările ar trebui să fie clasificate şi judecat, ca atare, în conformitate cu specificaţiile prevăzute pentru clasa XIV, AOC în acest standard.
standard american giant hommer
standard american giant hommer
standard american giant hommer
standard american giant hommer
standard american giant hommer
standard american giant hommer
CrescatoriaAdiSiGabi
CrescatoriaAdiSiGabi

Comentarii album • 3
URIASIAMERICANI 25 mai 2017  
:))) translate ucide limba romana!!! dumneavoastra ati citit asta inainte de a posta aici??
Raportează
petru76 22 ianuarie 2013  
interesant
Raportează
VADUVA 18 octombrie 2012  
VIND PORUMBEI ORNAMENT RASE DIFERITE - VADUVA.SUNPHOTO.RO
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.